U četvrtak, 3.10.2024., u palači Varaždinske županije, upriličen je svečani prijem za umirovljenike iz područja obrazovanja.

Nakon prigodnih riječi dobrodošlice i programa u izvedbi učenika, umirovljenicima se obratio i župan Anđelko Stričak, posebno istaknuvši važnost ljudi u obrazovnom sustavu, podijelivši svoje uspomene iz prvoškolskih dana te zahvalivši svima okupljenima na godinama predanog rada i života uloženog u obrazovanje najmlađeg dijela društva. Svim friškim umirovljenicima uručene su zahvalnice i suvenir, lepoglavska čipka.

Prisutne su bile i naše umirovljenice: Nevenka Jurinjak i Jasminka Obad, učiteljice, te Barbara Hrgarek, kuharica.

Kroz svoj rad i posvećenost obrazovanju, ove kolegice su obilježile živote mnogih generacija učenika, nesebično dijeleći svoje znanje, vrijeme i ljubav prema učenju te im pripremajući ukusne i zdrave obroke svakog školskog dana. Njihova strpljivost, mudrost i iskustvo oblikovali su brojne mlade umove te su ih pripremili za buduće izazove.

Njihov odlazak predstavlja kraj radnog odnosa, ali njihov doprinos zauvijek će ostati utkan u temelje naše škole. Svi ćemo ih pamtiti po toplim osmijesima, podršci i velikom srcu koje su pokazivale u svakodnevnom radu.

Drage naše kolegice, želimo vam puno zdravlja, sreće i mira u nadolazećim godinama. Zaslužile ste svaki trenutak odmora i uživanja u svim onim stvarima za koje do sada niste imale vremena. Hvala vam na svemu što ste učinile za našu školu i naše učenike!

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content