2019-07-02 06:38:51

Oproštaj od osmaša (2011./2019.)

U ponedjeljak, 1. srpnja 2019. godine, naša je škola ispratila još jednu generaciju osmaša. I to ne bilo kakvu generaciju! Generacija je to prekrasnih, mladih, svestranih ljudi koji su se od svoje škole, u kojoj su rasli i razvijali se, oprostili na sebi svojstven način.

Učenici 8.a i 8. b razreda svojim su dirljivim govorima zahvalili učiteljima, pedagoginji, ravnatelju te svim djelatnicima naše škole na podršci, na prenošenju znanja te poticanju. Školski je bend, pod dirigentskom palicom našeg učenika Luke Kolenka i uz predivan glas učenice Danijele Kundije, izveo nekoliko skladbi te čak raspjevao i publiku! Svojim su se programom dostojno oprostili od škole. 

Učenicima se obratila i učiteljica Ljerka Brezovec te im poželjela sve najbolje.

Na kraju svečanosti, osmašima se obratio i ravnatelj, Tomislav Vincek. Učenicima je čestitao na uspjehu te im poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem školovanju. Najboljem učeniku generacije, Luki Kolenku uručio je prigodan poklon.

Zahvaljujemo osmašima na divnoj svečanosti koju su upriličili svim djelatnicima škole  te im želimo svako dobro i sretne upise u srednju školu.


Osnovna škola "Gustav Krklec" Maruševec