2019-03-13 14:12:04

Naši učenici idu na još dva državna natjecanja!

Još dobrih vijesti stiže nam nakon održanih županijskih natjecanja! 

Na državnu vjeronaučnu olimpijadu ide četveročlana vjeronaučna ekipa (Emanuel Conar, David Kelemen, Luka Kolenko, Lucija Prekupec), a na državno natjecanje iz njemačkog jezika putuje osmaš Marin Lazar!

Ovo su 5. i 6. po redu državno natjecanje koje su naši učenici izborili ove školske godine! Bravo za učenike i njihove mentorice!

Plasman na državno natjecanje ostvarila je vjeronaučna ekipa, osvojivši 3. mjesto na međužupanijskoj vjeronaučnoj olimpijadi! Ekipa koju čine učenici Emanuel Conar i David Kelemen iz 8.a razreda i Luka Kolenko iz 8.b razreda te Lucija Prekupec iz 7.d razreda (PŠ Druškovec) putovat će u Osijek i Đakovo od 3. do 5. travnja na državnu vjeronaučnu olimpijadu! Učenike pripremaju vjeroučiteljice Nadica Martinčević i Mirjana Matišić.

Odličan rezultat na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika postigao je učenik 8.d razreda (PŠ Druškovec) Marin Lazar, podijelivši tako 1. mjesto u županiji i plasiravši se na državno ntjecnje iz njemačkog jezika, koje će se održati od 8. do 10. travnja u Zadru. Učenika priprema učiteljica njemačkog jezika Jasenka Viidić.

 

Čestitke našim učenicima na dosadašnjem uspjehu i želimo im puno uspjeha na državnim natjecanjima!


Osnovna škola "Gustav Krklec" Maruševec