2021-12-07 14:10:47

Bravo za naše „Engleze“!

Ovih dana napokon su objavljeni konačni rezultati finalnog kruga „Willkommen“ međunarodnog natjecanja u znanju stranih jezika!

Na natjecanju u kojem sudjeluje ukupno 14 zemalja, naši su učenici nastavili sjajan niz uspjeha već treću godinu zaredom, a ovaj puta popeli su se na pobjedničko prijestolje i u finalnom krugu!

Finale se održalo 13. i 14.11.2021 za školsku godinu 2020./2021., a na njega se iz naše škole plasiralo čak četvero učenika, koji su u svojim kategorijama pobijedili na nacionalnoj razini u svibnju. To su bili Maja Hanžek u 4. razredu, Borna Možanić u 5. razredu, Dorian Halamek u 6. razredu i Renato Hum u 7. razredu. Svi učenici natjecali su se iz engleskog kao prvog stranog jezika.

U finalnom krugu, koji je održan online, naša četvorka zauzela je prva četiri mjesta na ljestvicama pobjednika!

Najbolji rezultat ostvario je Dorian Halamek iz 7.d koji je u kategoriji za 6. razred osvojio 1. mjesto!

Renato Hum iz 8.d je drugi u kategoriji za 7. razred, Maja Hanžek iz 5.a je treća u kategoriji četvrtih razreda, a Borna Možanić iz 6.b je četvrti u kategoriji petih razreda!

Svojim znanjem pobjednici su zaradili i vrijedne nagrade organizatora i sponzora u vidu vaučera za Amazon, knjiga ili novčanog iznosa, koje će im stići na njihovu adresu, a od svih nas zaslužili su velike pohvale i čestitke za pokazano znanje. Čestitamo i njihovim mentoricama – učiteljicama engleskog jezika Mariji Grah, Sandri Štrlek i Petri Skozit-Vlahek!


Osnovna škola "Gustav Krklec" Maruševec