preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Gustav Krklec" Maruševec

 > Naslovnica
Vijesti

Odluka o udžbenicima

Autor: Tomislav Vincek, 9. 7. 2021.

Poštovani roditelji/skrbnici,

prema Odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja, a temeljem Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu za školsku godinu 2021./2022. svim učenicima bit će osigurani besplatni udžbenici za obvezne i izborne predmete dok će se nabava radnih bilježnica financirati iz proračuna Općine Maruševec.

Geografske atlase za osnovne škole od 5. do 8. razreda, likovne mape i kutije za Tehničku kulturu (sve: Školska knjiga) roditelji/skrbnici nabavljaju sami.

Svoje komplete udžbenika učenici će preuzimati u školi prvog dana nastave u novoj školskoj godini. U razredima u kojima kreće primjena novih kurikuluma koristit će se novi udžbenici, a ostali udžbenici su dijelom novi, dijelom rabljeni.

Roditelj/skrbnik će, temeljem Naputka o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz državnog proračuna, prilikom primitka udžbenika potpisati Izjavu o prihvaćanju obveze vraćanja udžbenika.

Izjavom se roditelja/skrbnika obvezuje da će po završetku nastavne godine vratiti školi udžbenike u uporabnom stanju, odnosno da će u slučaju njihovog gubitka ili oštećivanja biti dužni nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene novog udžbenika. Roditelj/skrbnik učenika koji ne prihvati obvezu vraćanja udžbenika ne može ostvariti pravo na korištenje istih u narednoj školskoj godini.

Na poveznicama se nalaze Odluke o korištenju udžbenika i radnih bilježnica za 2021./2022. godinu te popisi udžbenika i radnih bilježnica koje se koriste u Osnovnoj školi „Gustav Krklec“ Maruševec u školskoj godini 2021./2022. (popis je u Excelovoj tabeli, može se filtrirati po razredima, nakladnicima i po udžbenicima/radnim bilježnicama).
UPISI (VAŽNO)
Zaštita djece na Internetu

Video - Kako zaštititi djecu na Internetu?

Brošura - Kako se zaštititi u svijetu interneta i mobilnih telefona

HAKOM - Publikacije vezane uz zaštitu djece na Internetu

 

    

PROJEKT "UŽINA ZA SVE IV"
PROJEKT "UŽINA ZA SVE III"
Projekt "Užina za sve II"

Priloženi dokumenti:
Uzina za sve II.pdf

Projekt "Užina za sve"

Priloženi dokumenti:
Sazetak projekta.pdf
Plakat.pdf

Projekt

Priloženi dokumenti:
Sazetak projekta.pdf

Projekt "Ja mogu"

Priloženi dokumenti:
Ja mogu opis projekta.pdf

UPISI U SREDNJU ŠKOLU
HRABRI TELEFON

Korisni linkovi

 > Google
 > Yahoo
 > Pogodak

Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Osnovna škola "Gustav Krklec" Maruševec / Čalinec 78, HR-42243 Čalinec / os-gkrklec-calinec.skole.hr / ured@os-gkrklec-calinec.skole.hr
preskoči na navigaciju